Har du några frågor?
Tveka inte att mejla mig.
info@style4ever.se

My Cart 0

Blog

5 smarta tips hur man hittar sin stil efter 40 plus

5 smarta tips hur man hittar sin stil, efter 40 plus.

Jag kommer ge dig 5 smarta tips som man kan ta till sig för att snabbt komma i form när inspirationen faller.

Finns så många kvinnor som inte orkar bry sig eller tappat bort sin stil. Man kanske inte är intresserad av mode och stil.

Perfekt är då att använda Basicplaggen som blir tidlösa och kan varieras oändligt. Från fest till vardags eller mysa i soffan.

 

Vi börjar med Underkläder… 

1. Underkläder,

En bra behå som sitter bra och som inte ska synas allt för mycket. Perfekt att få någon som hjälper dig att hitta rätt BH till din byst. Det blir en fantastik hållning och kläderna blir helt annat med. Lyfter verkligen upp kläderna.

2.Byxor,

Jag gillar jeans som är stretchiga och har minst 3 par i min garderob, svarta, jeansblå och gråa. De går så bra att kombinera och kan bli riktigt festfina med om man har lite accesoaer till.

Gillar man mer den tuffa stilen men ändå kvinnligt så är ett par jeans perfekt ihop med något romantiskt utanpå och örhängen i pärlemo tillsammans med snygga skor eller stövlar.

3. Överdelar,

Här kommer mina favoriter, jag är en älskare till basicplagg och min garderob är mycket av det…nästan allt.

Fina t-shirt med olika modeller och ärmlängder eller linnen där man har enfärgade som svart, vit, offwhite, beige och rosa.

Rosa är perfekt att använda när man kommer upp i ålder. Det finns många nyanser av rosa, både varma och kalla kan använda det.

Basic är något som man kan ha mycket av och det finns massor av olika modeller att kombinera.

 

Basicplagg  följsamma, material som jersey, hampa eller bomull och gärna ekologiskt.

Eftersom basicplaggen kan kombinera till så mycket.

Det passar så bra till olika kroppsformer eftersom de görs i bra tyger som följer kroppen.

Klänningar, kjolar, byxor, blusar, linnen och t-shirt gjort i basicmaterial och använd gärna enfärgade som sen går att kombinera hur mycket som helst.

De blir tidlösa och klassiska. Snyggt under kavajen, snyggt till byxor, kjolar…ja, nästan allt.

4. Handgjorda plagg,

Det som jag tycker blir riktigt snyggt är att mjuka upp med något handgjort plagg över Basic. Det kan vara västar, koftor med olika längder, toppar mm

Att ha något handgjort utanpå döljer också de söta volanger man kanske fått och outfiten blir helt annan.

5. Skor, accessoaer, väska.

Smycken som gärna kan vara lite stora, långa halsband, någon extra stor ring på fingret kan vara en cool detalj. Gillar man inte halsband så varför inte en snygg klocka eller armband.

Skor eller stövlar är något man inte få glömma. Det kan vara platta eller med klack. De ska kännas bra för dig och jag tycker att man bör gå prova ut och inte glömma att skor faktiskt kan göra en Basic outfit till att bli festfin.

Det är just de små detaljerna som gör det.

 

Det absolut viktigaste är…

Viktigt att stilen ska vara du. Det smartaste är att titta igenom sin garderob och ta bort det du inte gillar. Titta även i spegeln hur ser din kropp ut. Är det exempel en stor rund mage så kan en mer A-formad modell passa mer än en tight. Det ska kännas rätt för dig.

Basplaggen är A och O i garderoben, ett måste!!!

 

Hoppas tipsen kan vara till nytta.

Kram coola vackra kvinna//

AnneLi Källström