Har du några frågor?
Tveka inte att mejla mig.
info@style4ever.se

My Cart 0

Blog

Behöver du hjälp att hitta din, Your WomenCode recept?

“YourWomenCode recept”

Jag har ett klädmärke till den mogna kvinnan 40 plus och jobbar med att göra kläder som är sköna, kvinnliga, som andas,  kunna gömma de trevliga volangerna som man dragit till sig med åren som är faktiskt svårare att få bort när klimakteriet är i gång.

I mitt liv har jag skaffat mig massor av erfarenheter, kunnat se möjligheter för andra och hjälpa till i olika situation så man oftast glömde bort sig själv i allt detta.

Det blev en tillgång till andra och det var ju bra men var är jag i det hela?

WomenCode blev startskottet för mig, är nu 56 år gammal och känner att nu vill jag ta nästa kliv i livet där jag är huvudrollen och regissör i mitt liv, göra det som jag brinner för.

Nyckeln till WomenCode

Att ta nästa kliv i livet och forma den. Precis så man vill ha det och känna sig fantastiskt nöjd, att vara sin egen regissör till sitt liv.

Det är det som är nyckeln till Your WomenCode recept, hitta sitt sanna JAG, man vet vad man vill, man känner sig kvinnlig och attraktiv, man har kontroll över sin hälsa, man känner sig levande att hittat sin personliga stil och mera öppen för nya saker som kommer till en.

När man hittat sin Personliga WomenCode så har man mer energi, inspiration att välkomna sitt nya jag mot mer glädje och entusiasm till livet.

Behöver du hjälp att hitta din, Your WomenCode?

Särskilt under klimakteriet så händer det saker i kroppen som inte var som innan. Det är en svår tid för många och en del känner inget av det.

75% av kvinnor känner av det och många känner att de tappat lite av sig själv, vet inte sin klädstil längre, kanske gått upp i vikt, känner sig inte lika kvinnlig.

Personliga WomenCode recept är nyckeln till det hela.

Ett nytt stadie i livet har börjat.

Tillsammans hjälps man åt och du får  dina egna personliga recept som är helt anpassat för dig.

Mina erfarenheter i livet har jag träffat många kvinnor genom mitt arbete som kläddesigner, de har öppnat sig och nästan fått en story om deras liv och många är lite vilsna och känner energin är sämre nu än innan.

Eftersom jag jobbar med den mogna kvinnan så är det så otroligt många som tappat lite av sin stil och behöver lite nytänkande och inspiration att hitta tillbaks även fast klimakteriet gör sig påmind.

Your Women Package

Det finns 3 olika paket som man kanvälja på.

Brons som går mer in på insidan

Guld som går in på utsidan

Sedan har vi lyxpaketet, VIP med allt som Brons och Guld har samt en cool resa till Norra Cypern eller Spanien med riktigt bra goodfeeling tema och dessutom får du en SussiLi garderob med anpassade kläder som passar dig och din livsstil.

Här nedan kan du läsa mer om vad Your WomenCode package innehåller.

 

 

BRONS, LÄS MER HÄR!

 

GULD, LÄS MER HÄR!

 

 

VIP, LÄS MER HÄR!

 

Tveka inte ta en kontakt med mig, kanske jag kan vara din “Your WomenCoach” och tillsammans hitta dina egna unika Your WomenCode nycklar.

Kram och på återseende,

AnneLi Källström

Du kan nå mig på; info@style4ever.se