Har du några frågor?
Tveka inte att mejla mig.
info@style4ever.se

My Cart 0

Blog

Hitta din Personliga Stil & Business

Att hitta sin personliga stil och stråla, glittra och glänsa att vara kvinna 40 plus kan behövas lite hjälp på vägen.

Jag älskar verkligen det och det var nog mycket därför jag tog steget och skapade mitt eget klädmärke för 10 år sedan. Bröt mig loss från familjeföretaget och göra det som legat mig varmt om hjärtat sen tonåren.

MAN MÅSTE VÅGA UTVECKLA SIG

Mitt företagande som kläddesigner har utvecklas en hel del genom åren och nu hjälper jag kvinnor som vill hitta sin personliga stil, både inifrån och ut ännu mer än innan.  Våren 2018 skapades Your WomenCode konceptet fram där jag samlat ner all mina erfarenheter som designer och livsstilskonstnär och levt på min dröm i över 10 år.

Det kan vara även det här med att våga ta steget och hitta sin business att bli sin egen entreprenör och göra det man drömt om men inte riktigt vågat.

Ta hjälp är en smart lösning, bolla idéer med någon annan och sen hitta det bästa sättet att göra sin egen business med och sin personliga stil.

✨✨✨

Jag har varit egen företagare i över 30 år, lärt mig massor och genom det som inte gick så bra är nog den bästa läxan jag haft.

✨✨✨

Nu vill jag hjälpa fler kvinnor att hitta sin personliga stil och sin personliga business… Det går liksom nästan hand i hand för någonstans hos dig kanske det kan kittla lite extra att verkligen få 100% fokus på det man brinner för och inspiration att verkligen göra det med.

Att våga be om hjälp är första steget

Hitta sin PersonligStil – Hitta sin Personlig Business

Styling in – Kosten, motionen, har jag något som jag inte mår bra av, vad kan jag göra för att må som allra bäst

Styling out – Vilka kläder gillar jag, vilka färger, hur ser min kropp ut, vad passar jag bäst i och vem vill jag vara 

Power Business – Vad brinner du för, vill du driva eget företagande, du kanske har ett företag men behöver få till det så man kan få mer kunder och hur gör jag egentligen?

Detta är det som är din Your WomenCode.

Jag vill mer än gärna hjälpa, visa dig att finna den tillsammans med dig.

✨Jag finns för dig🦋🦋🦋

Your WomenCode Coach

Information om Your WomenPackage – KLICKA HÄR!