Har du några frågor?
Tveka inte att mejla mig.
info@style4ever.se

My Cart 0

BusinessPartner

BusinessPartner

Du kanske driver eget företag redan eller är intresserad att kunna driva sitt eget företag. Ny inspiration hur man kan jobba mer digitalt mer och nå ut till fler kunder. 

BusinessPartner, jobba tillsammans med mig och mitt team. Vi är flera stycken som hjälps åt och har väldigt trevligt tillsammans. Att vara sin egen företagare kan bli ensamt ibland, att få tillräckligt med inkomster.

Bra att kunna ha flera olika inriktningar i sitt företag. Viktigt att det ska gå hand i hand med det du gillar, en röd tråd i det hela som genomsyrar både dig själv och ditt företagande.

Färdigt koncept, inom WorkWithMe

Online utbildningar & kurser med certificate.

Målgrupp är till 40 plussare, Personal Styling & Business designer.

PS by SussiLi  – Personlig Styling man jobbar med kläder, hudvård och makeup

Your WomenCode coach – Styling Inside and Out

LifeBusiness – Din Livspassion är ditt expertområde. Smarta enkla verktyg att användas sig för att få ditt företagande på högre nivåer.

LÄS MER!

 Passiv inkomster?

  • Gillar du Investera i spännande företag med kryptovalutor och andra framtidsprodukter?
  • Jag har 3 stycken intressanta företag som man kan göra för sin egen skull och få en riktigt bra avkastning på sitt kapital.

FastighetsAgent runt medelhavet

Att bli FastighetsAgent är ett trevligt sätt att både kunna resa, göra egna retreat och kombinera ihop med det man gör idag. Man förmedlar fastigheter runt medelhavet och får riktigt bra provision.

LÄS MER HÄR!

Jag skräddarsyr alltid ett program som passar dig och vad du vill uppnå. Först tar vi ett samtal innan som är helt kostnadsfritt.

BOKA HÄR! KOSTNADSFRITT SAMTAL 15-20 min!