Har du några frågor?
Tveka inte att mejla mig.
info@style4ever.se

My Cart 0

KURSER & UTBILDNINGAR

Populära kurser

Väljer man våra Your WomenCode paket så får man extra förmåner i dem som ingår som kläder och även coola event resmål. Man kan även välja separata kurser och coachning. Det ingår alltid kostnadsfritt 15-20 minuter samtal innan för att få ut det bästa av sin kurs.

Boka kostnadsfritt samtal 15-20 minuter, jag skräddarsyr efter önskemål.

BOKA HÄR!

Your WomenCode – Styling Inside and Out

Finns det 6 olika paket att välja på där vi kombinerar med coachning och strategier, hitta sin livspassion, kunna stråla att vara den kvinna man vill vara och är, inifrån & ut.

LÄS MER…

LifeBusiness – Bli en entreprenör

LifeBusiness, drömmar & passioner blir verklighet. Att kunna bli sin egen entreprenör med ett expert område som man själv tagit fram eller med ett färdigt koncept att kunna kopiera och starta på en gång.

Stöd & hjälp både under och efter för att uppnå bästa resultat. Skräddarsyr efter önska mål

LÄS MER…

MemberPlace – Business

Onlineutbildningar, kurser för att kunna hitta sin egen business som man brinner för eller ett färdigt koncept. Member är en plattform där vi tillsammans hjälps åt och är ett slags community där vi är kvinnor plus 40 år som vill ta ett steg till i sitt liv. Utveckla sin befintliga business, dröm.

LÄS MER…

YourWomenCode coach, Styling Inside and Out utbildning. Man blir då en coach och hjälper kvinnor 40 plus med att hitta sin Personliga Stil mot mer hållbarhet och njutning i livet. Hitta sin kvinnliga kod vem man vill vara och är för att kunna stråla som kvinna både före, mellan och efter klimakteriet.

Personal Styling by SussiLi (PS by SussiLi) man jobbar med mitt klädmärke SussiLi by Sweden. Man har olika visningar, digitalstyling och får olika provisioner mm hur man vill jobba.  Ett färdigt koncept att starta på en gång. Kurs/utbildning

Certifiering efter avslutad kurs

Innan man väljer kurs eller utbildning , tar vi alltid ett kostnadsfritt samtal 15-20  innan, för att  du & jag ska se vilket som är det bästa för dig.

Showing 1-5 of 5 results
Jobba hemifrån, bara du har internet Free
(0 vote)

Jobba hemifrån, bara du har internet

8 januari, 2019 / No Comments

Jobba hemifrån, bara du har uppkoppling till internet! Många är trött på få slita och inte hitta rätt. Man kanske inte har lust att sälja på saker, ha stora lager med produkter som man behöver sälja för att få inkomst…

 • Teacher AnneLi
 • (0 vote)
 • 2 Students
Gratis
AnneLi
Your WomenCode Lite, Guld – Outside kr1,999.00
(0 vote)

Your WomenCode Lite, Guld – Outside

25 december, 2018 / No Comments

Your WomenCode Lite, Guld – Outside Är en onlinekurs med liknade innehåll som Your WomenCode Guld – Outside men Lite har ingen coachning som ingår och inte heller mejlsupport med frågor och svar hur mycket man vill under 30 dagar….

 • Teacher AnneLi
 • (0 vote)
 • 15 Students
kr1,999.00
AnneLi
Your WomenCode, Outside-Guld kr4,999.00
(0 vote)

Your WomenCode, Outside-Guld

25 december, 2018 / No Comments

Your WomenCode GULD Är en onlinekurs för dig  som vill kunna hitta din personliga stil med kläder, makeup för mogen ålder, personligt recept hur man får till sin kroppsform med både kost och träning som är helt anpassat efter sin…

 • Teacher AnneLi
 • (0 vote)
 • 10 Students
kr4,999.00
AnneLi
Your WomenCode Brons, Styling Inside Free
(0 vote)

Your WomenCode Brons, Styling Inside

10 december, 2018 / No Comments

Your WomenCode Brons kursen ska vi tillsammans hitta just dina unika PersonligaRecept inifrån, att må som allra bäst. Naturligt och genom medvetenhet strategier.

 • Teacher AnneLi
 • (0 vote)
 • 15 Students
Gratis
AnneLi

TRUSTED BY OVER 6000+ STUDENTS

Join our community of students around,the world helping you succeed.

GET STARTED