Har du några frågor?
Tveka inte att mejla mig.
info@style4ever.se

My Cart 0
Your WomenCode Brons, Styling Inside
10
Dec

Your WomenCode Brons, Styling Inside

Your WomenCode Brons kursen ska vi tillsammans hitta just dina unika PersonligaRecept inifrån, att må som allra bäst. Naturligt och genom medvetenhet strategier.

Course Content

Total learning: 7 lessons Time: 30 days

Instructor

Jag är designer med eget klädmärke för kvinnor, SussiLi by Sweden. Grundare till YourWomenCode där det finns flera olika paket att välja på för att hitta sin personliga stil, insidan som utsidan. NyStil - Style4ever Academy kommer det finnas flera olika kurser & utbildningar som man kan välja på. Styling, Power Business, FastighetsAgent, Säljarutbildningar och hur man kan skapa företag och bli sin egen entreprenör. Att kunna leva sitt drömliv och göra det man brinner för, var du än är i världen. Att göra detta online skapar frihet och livskvalitet.

Boka kostnadsfritt samtal 15-20 minuter, jag skräddarsyr efter önskemål.

BOKA HÄR!

Your WomenCode - Styling Inside and Out

Finns det 6 olika paket att välja på där vi kombinerar med coachning och strategier, hitta sin livspassion, kunna stråla att vara den kvinna man vill vara och är, inifrån & ut.

LÄS MER...

LifeBusiness - Bli en entreprenör

LifeBusiness, drömmar & passioner blir verklighet. Att kunna bli sin egen entreprenör med ett expert område som man själv tagit fram eller med ett färdigt koncept att kunna kopiera och starta på en gång.

Stöd & hjälp både under och efter för att uppnå bästa resultat. Skräddarsyr efter önska mål

LÄS MER...

MemberPlace - Business

Onlineutbildningar, kurser för att kunna hitta sin egen business som man brinner för eller ett färdigt koncept. Member är en plattform där vi tillsammans hjälps åt och är ett slags community där vi är kvinnor plus 40 år som vill ta ett steg till i sitt liv. Utveckla sin befintliga business, dröm.

LÄS MER...

YourWomenCode coach, Styling Inside and Out utbildning. Man blir då en coach och hjälper kvinnor 40 plus med att hitta sin Personliga Stil mot mer hållbarhet och njutning i livet. Hitta sin kvinnliga kod vem man vill vara och är för att kunna stråla som kvinna både före, mellan och efter klimakteriet.

Personal Styling by SussiLi (PS by SussiLi) man jobbar med mitt klädmärke SussiLi by Sweden. Man har olika visningar, digitalstyling och får olika provisioner mm hur man vill jobba.  Ett färdigt koncept att starta på en gång. Kurs/utbildning

Certifiering efter avslutad kurs

Innan man väljer kurs eller utbildning , tar vi alltid ett kostnadsfritt samtal 15-20  innan, för att  du & jag ska se vilket som är det bästa för dig.