Har du några frågor?
Tveka inte att mejla mig.
info@style4ever.se

My Cart 0

Home

Academy Investments4you

Hej och Varmt Välkommen hit.

Eftersom jag är plus 50 så tyckte jag det saknade något för oss kvinnor som känner att nu börjar livet igen men man kanske sitter lite fast och inte riktigt kan stråla ut som man skulle önska sig. Hormoner kanske spelar ett spratt eller så är man lite förvirrad vad är det man verkligen vill egentligen.

Att ta det här steget att verkligen göra det man länge tänkt på eller funderat men inte riktigt vågat, NU ÄR DET TIMING ATT GÖRA NÅGOT ÅT DET!

Jag kommer visa, hjälpa, inspirera dig hur du kan hitta din nya stil både inifrån och ut. Att må bra, känna lyckan, få ny inspiration.

Vill du ha en förändring och ännu mer glädje av att just vara en mogen kvinna plus 40 år och uppåt?

Det finns  flera olika Your WomenCode package att välja på där man har både personlig coachning med mig och så har man bra inspirerande onlinekurser att göra var man vill, så att det ska passa just dig och din tid.

POWER BUSINESS

Kittlar det lite extra att bli sin egen entreprenör, då passar mitt Power Business onlinekurser dig perfekt.

Jag har flera olika sätt hur man kan jobba hemifrån bara man har uppkoppling till internet eller telefon. .

Det kan vara…

Det här med att skapa passiva inkomster är trevligt och hur kan man göra det beskriver jag via min onlinekursplan.

Digitalisera sina tjänster och produkter om man har det för att hitta nya marknadsföringskanaler att nå ut på.

Hur man kommer igång med att skapa eget företag och kunna sköta det så mycket som möjligt själv med bokföring, moms och olika redovisningar och jätte bra att  kunna göra det själv eller veta hur det fungerar för att få bra översikt över sitt företagande.

Men sen när allt rullar på, då finns det massor av möjligheter att verkligen frigöra sin tid med sitt företag och kunna tjäna mer och jobba mindre.

I början behöver man rätt verktyg och stöd för att kunna få till allt och det är det som jag älskar att göra, visa och hjälpa till på olika sätt.

Academy Investments4you

Ännu en gång,

“VARMT VÄLKOMMEN ÖNSKAR JAG DIG”

AnneLi Källström,

Personal Styling & Businessdesigner